Vill du bli vår digitala marknadskommunikatör?

Vi på Invoice Finance ska nu lyfta vårt varumärke till nästa nivå. Vi letar därför efter dig som vill vara med utvecklingen av vår digitala marknadskommunikation.

 

Om rollen

I rollen som marknadskommunikatör kommer du arbeta tillsammans med andra i en högpresterande marknadsavdelning där du tar ett helhetsgrepp över bolagets fulla marknadsföringsprocess. Du arbetar strategiskt för att öka varumärkenas spridning med en ambition om att expandera Invoice Groups nuvarande kundkrets. Du har goda kunskaper inom sociala medier, har erfarenhet av att arbeta med framtagning av text samt bildbearbetning och publicering av marknadsmaterial på såväl webben som i tryck. Du ska även kunna skapa och följa upp kampanjer med olika analysverktyg och samla in relevant marknads och konkurrentinformation.

Ditt största fokus kommer inledningsvis att röra utvecklandet av varumärket Billmate som verkligen är på stark frammarsch, men i förlängningen kommer du arbeta för samtliga tre varumärken. Du kommer även till viss del tillsammans med marknadsavdelningen representera bolagsgruppen på olika mässor, seminarier och övriga nätverksträffar.

Eftersom en stor del av ditt arbete handlar om att ta fram skriftligt relevant innehåll, så du bör vara grym på content marketing.

Att jobba på Invoice Finance

Vår personal är vår största tillgång, och vi är måna om att ge dem de allra bästa förutsättningarna för att växa och lyckas. Genom att samarbeta och stötta varandra skapar vi tillsammans branschens bästa lösningar för kunden. 

Vi har samlat en bred kompetens inom flera olika områden. Några av yrkesgrupperna som finns representerade hos oss är bland annat kredithandläggare, datatekniker, systemutvecklare, säljare, kundtjänstmedarbetare, ekonomer och marknadsförare.

Låter detta som något för dig? Läs mer om jobbet och ansök här.