Vi välkomnar vår nya kredithandläggare på Invoice Finance!

Det är mycket på gång inne på kontoret hos Invoice Finance. Mer lär det dessutom bli när vi blickar framåt mot vår och sommar!

Vi har under de senaste veckorna uppdaterat vår logotyp, men även uppdaterat och bytt ut den gamla hemsidan mot en helt ny sådan! Nu ska hemsidan vara mycket enklare för er att navigera på samtidigt som den är betydligt snyggare (tycker åtminstone vi). Både innehållet och utseendet är förändrat och representerar på ett bra sätt vad vi gör men även vad vi står för. Ni har väl t.ex. inte missat att läsa historien bakom Invoice Finance? Eller hur vi steg för steg jobbar med de respektive tjänsterna som vi erbjuder er?

Under renoveringen av hemsidan passade vi även på att uppdatera personalsidan med nya och fräscha bilder på oss från Invoice Finance. Om man är lite extra uppmärksam finner man de nya medarbetarna som tillkommit på kontoret. Sophie Jensen är vårt senaste tillskott bland våra kredithandläggare på Invoice Finance.

Vi lär känna Sophie lite bättre genom 5 snabba frågor:

Varför Invoice Finance?

”Jag kom i kontakt med företaget via min gamla arbetsplats. När Invoice Finance dessutom sökte en ny kredithandläggare var det självklart att jag ville hoppa på tåget i denna växande bransch.”

Vad gjorde du innan du började arbeta här?

”Jag studerade på Ekonomie Kandidat-programmet på Lunds Universitet från 2011 och skrev min kandidatuppsats i företagsekonomi våren 2014. Hösten därpå blev jag klar med min kandidatexamen i Media- och Kommunikationsvetenskap. Efter studierna arbetade jag på en mediabyrå fram tills att jag nu för ca 2 månader sedan steg innanför dörrarna på Invoice Finance.”

Vad är din arbetsroll på Invoice Finance?

”I stora drag sitter jag mycket med fakturahanteringen, men även i reskontran som innebär en stor del kontakt med kunder. Sedan är jag även tillhands vad gäller vår marknadskommunikation.”

Vad gör du helst på fritiden?

”När jag inte sitter på kontoret befinner jag mig i träningsboxen och lyfter vikter. Jag tränar och tävlar i både crossfit och tyngdlyftning. Det innebär att jag äter en hel del också, mat är alltså ett stort intresse.”

Så om du var tvungen att välja: Sallad eller semla?

”Man blir stark av semlor!”

Tack Sophie, varmt välkommen!

 

PS. Ni har väl inte missat att vi startade igång ett nyhetsbrev i julas? Dessa utskick kommer vi såklart fortsätta med. I vårt nyhetsbrev får du kontinuerliga uppdateringar om våra senaste nyheter här på Invoice, samt grymma tips och trix för din verksamhet.

Registrera din mejladress på hemsidans förstasida så ser vi till att våra nyheter hamnar direkt i din mailkorg. Enligt ryktesvägar är ett rykande färskt nyhetsbrev på väg att skapas och kommer att skickas ut inom kort…