Vad vinner du på att sälja dina fakturor

 

I denna artikel har vi valt att belysa 3 stora punkter om varför du bör sälja dina fakturor! Listan kan självklart göras lång och underlätta för olika företag på olika sätt! Vill du veta mer är du varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer.

 

Stress Stress Stress!

Det är ingen nyhet att stress är något vi lever med i samhället. Sedan 2006 så har det ökat enormt och upp emot hela 25% av den unga åldersgruppen (16-29år) känner sig stressade.

Under första kvartalet av 2020 så utgjorde hela 41,3 procent av sjukskrivningarna i psykisk ohälsa (stressrelaterade sjukdomar).

Stress grundas ofta i att man tar på sig för mycket ansvar eller att man sätter orimliga krav på sig själv. Många unga startar egna företag och det kan vara svårt att veta hur mycket arbete som kommer med det, detta i sin tur kan leda till att man allt oftare tar med sig jobbet hem.. Det är viktigt att ta tag i problemet direkt och börja strukturera upp sitt arbete/vardag innan det går för långt. Bara att sälja sina fakturor kan vara något som underlättar otroligt, nedan har vi valt att berätta om just varför.

 

Tråkiga administrativa arbete!

Låt oss vara ärliga, driver du en målarfirma eller egentligen vilken bransch du än är i så tror jag inte att det administrativa arbetet är det du gillar att sköta mest. Detta är något som tillkommer och något som behövs göras väldigt noggrant, för det krävs att det blir rätt. Det administrativa arbetet tar även mycket tid och det tar tid från andra arbetsuppgifter som behövs göras i verksamheten.

Tänk dig då att du säljer dina fakturor vilket leder till att du både sparar tid, du ser till att det sköts rätt och du blir av med en stor del arbete. Snabb och enkel fakturering kommer också få ditt företag att upplevas ännu mer pålitligt.

 

Slipp ligga ute med pengar!

Och sist men absolut inte minst, penga-biten! Detta kanske till och med är den mest avgörande biten för många företagare till varför dom väljer att sälja sina fakturor.

Faktum är att pengar är den bidragande faktorn till stress i dagens samhälle och det kan vi nog alla känna igen oss med. När du säljer dina fakturor får du istället loss dina pengar direkt, du slipper även stressen om en kund inte betalar sin faktura och allt det arbete som tillkommer därefter.

 

Är du redo för att slippa ligga ute med pengar och dra ner på det administrativa arbetet? Kontakta oss gärna på Invoice så hjälper vi dig!