Träffa Waldemar – vår grymma praktikant!

Under tio veckor har Waldemar Larsson gjort sin LIA hos oss på Invoice Finance. Vi passade på att ta ett snack med honom om hur hans tid har varit.

Waldemar läser till säljare inom B2B på IHM i Malmö och under tio veckor har han praktiserat hos våra finansiella rådgivare som givetvis lärt honom allt han kan. Vi har tagit en pratstund med Waldemar för att höra hur hans tid på Invoice Finance har varit.

Jahapp, nu är det dags för dig att lämna oss – hur känns det?
— Det känns lite tråkigt, jag har blivit väl omhändertagen. Två månader går snabbt och jag har hunnit bli en del av gänget och hela organisationen.

Här sitter vår digitala strateg Anton och lär Waldemar allt om SEO och digital marknadsföring.
Här sitter vår digitala strateg Anton och lär Waldemar allt om SEO och digital marknadsföring.

Har du lärt dig någonting?
—  Massor! Jag har bland annat lärt mig bygga kundkort i CRM-system och hur ett sälj går till –  från att hitta intressanta leads till att få ett avtal signat.

Hur kom det  sig att du hittade till oss?
— Jag hade hört talas om Billmate och Invoice Finance och tog kontakt med VD:n Johan Lindberg för att presentera en affärsidé. Han tog sig tid att lyssna på mig och bolla idéer. Under vårt möte kom vi in på min utbildning och presenterade mig för försäljningschefen Daniel Lindh som erbjöd mig en praktikplats.

Vad kommer du sakna mest – för att jag förutsätter att du kommer sakna något?
— Jag kommer framför allt att sakna personalen, men även uppgifterna som jag har fått jobba med.

Vi tackar Waldemar för hans tid här och önskar honom varmt lycka till med sina fortsatta studier!

 

Vi på Invoice Finance har arbetat med fakturaköp under många år. Bland våra uppdragsgivare finns företag inom de flesta branscher, företag som vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Vill du veta mer om oss och hur vi kan bistå ditt företag är du välkommen att kontakta oss!