Träffa Susanne – vår nya kredithandläggare!

Susanne Otterström började arbeta hos oss på Invoice Finance i våras och har kommit in i vårt gäng snabbt. Här får du lära känna henne lite närmare.

Invoice Finance fortsätter att växa och sedan en tid tillbaka har vår personalstyrka utökats med den härligt glada och sprudlande Susanne! Susanne är en Malmötös med en gedigen bakgrund inom ekonomi och distribution och hos oss på Invoice arbetar hon som kredithandläggare.

— Jag gör individuella bedömningar och har även viss kundkontakt, något jag verkligen uppskattar! Det är alltid trevligt att ha kontakt med våra fina kunder!

Vi på Invoice Finance får ofta beröm för vår personliga service, något som genomsyrar hela organisationen.
— Jag tror att vi som jobbar här alltid strävar efter att tillgodose kundernas behov och är alltid tillmötesgående. Dessutom älskar jag mina kollegor, vi är ett glatt gäng och vi skrattar mycket. Det tror jag smittar av sig när vi har kundkontakt.

När Susanne inte arbetar ser du henne oftast med lurar i öronen där det pumpas ut hip hop & r’n’b – och då är det svårt att sitta stilla.
— Jag älskar att dansa, men det blir mest hemma, skrattar hon.

Varmt välkommen till oss och vårt gäng, Susanne!

Vi på Invoice Finance har arbetat med fakturaköp under många år. Bland våra uppdragsgivare finns företag inom de flesta branscher, företag som vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Vill du veta mer om oss och hur vi kan bistå ditt företag är du välkommen att kontakta oss!