Toughest Race 2017 tillsammans med PWC och Vinge

Att kombinera affärsnätverkande med träning är en trend som växt kraftigt i Sverige de senaste åren och är här för att stanna. För tredje året i rad anordnar PWC tillsammans med Vinge ett nätverk där deltagarna tillsammans tränar och förbereder sig inför årets Toughest Race i Malmö.

Även i år hålls tävlingen vid Ribban och arrangörerna räknar med över 25 000 personer som kommer att vara på plats för att heja fram löparna som ska ta sig igenom en unik terrängbana på 8 km och över 40 tuffa hinder.

Caroline, Sejla och Sophie är med och representerar Invoice Finance i år och efter flera månaders träning och förberedelse är det nu endast några veckor kvar innan tävlingen den 6 maj. Varje torsdag sedan januari har de varit med på lunchträffar, seminarier och träningspass och nu börjar nerverna sätta in.

Vår redovisningsekonom Caroline Linde är en av våra tre medarbetare som ska springa loppet och som nu börjar känna pressen:

” Jag tycker att PWC och Vinge har gjort ett otroligt bra jobb med planeringen av vårens träningsschema. Jag har fått tillfälle att lära känna andra deltagare i träningsnätverket från olika branscher och känner mig riktigt peppad inför Toughest! ”

Vi önskar tjejerna lycka till och kommer givetvis att vara på plats 6:e maj för att heja fram dem! Kommer du också och stöttar våra duktiga tjejer?