Sommarjobb/extrajobb halvtid på ett snabbväxande Invoice Group i Malmö

Är du student och vill jobba extra? Eller sugen på ett halvtidsjobb med varierande administrativa uppgifter? Då vill vi att du söker tjänsten där du ingår i vår Timpool med tillträde så fort som möjligt!

För att säkerställa att vi även i fortsättningen kan erbjuda våra kunder service av högsta kvalitet söker vi nu en sommarjobbare med tillträde så fort som möjligt. Vi vill gärna att du fortsätter arbeta hos oss även efter sommaren som timanställd minst halvtid.

Vi erbjuder:

Du blir en del av Invoice Group som med utgångspunkt från kontor centralt i Malmö förutom Invoice Finance även driver dotterbolaget Billmate med betalningslösning för e-handlare, samt Invoice Inkasso. Med vårt läge på Skeppskajen är vi ett stenkast från Centralstationen, vilket underlättar för dem som pendlar. Vi är ett ungt företag som varvar hårt arbete med att ha roligt tillsammans, både på och utanför jobbet.

För oss är det en självklarhet att du, liksom vi, redan från dag ett har som mål att fortsätta utvecklas och växa i takt med företaget. Vi uppmuntrar våra anställda att ta egna initiativ – rent praktiskt innebär det att du erbjuds möjlighet att implementera och driva dina egna goda idéer i verksamheten.

Rollen:

I rollen som anställd i vår Timpool får du arbeta med varierande administrativa uppgifter men även vara med och skapa långsiktiga kundrelationer genom hög servicenivå. Genom en professionell och noggrann hantering av våra kunder och samarbetspartners så skapar vi värde. Arbetsuppgifterna omfattas bland annat av:

• Ringa på reskontra – du kommer arbeta nära kreditavdelningen och ha mycket kundkontakt på telefon och mail
• Registrera fakturor manuellt
• Enklare administrativa uppgifter
• Assistera kundtjänst med administrativa uppgifter vid behov

Din profil:

Vi ser gärna att du har möjlighet till timanställning på minst halvtid under sommaren men även resten av året. Tjänsten är perfekt för dig som är student och känner att du vill och kan jobba extra. Under sommaren behöver vi bemanning för att täcka upp semesterfirare och kan erbjuda fler timmar än halvtid.

Om dig:

För att passa in hos oss är det en förutsättning att du är öppen, trevlig och samarbetsvillig. Du förväntas hjälpa dina kolleger och samtidigt bidra till kontorets redan goda stämning. För att lyckas i rollen krävs det att du är servicemedveten och att du är strukturerad samt noggrann. Hos oss räcker det inte med att vara bra på att följa processer – hos oss krävs det även att du har förmågan att sätta, driva och förbättra processer. Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet, attityd och inställning.

Ansökan:

Ansök här med CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt.

För frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta Sejla Cosic via epost sejla@invoice.se

Om Invoice Group:

Invoice Group består av tre varumärken, Invoice Finance, Invoice Inkasso och Billmate. Bolagen erbjuder ett heltäckande erbjudande avseende fakturerings- och betallösningar. Man har som målsättning att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla finansierings-, fakturerings-, och betallösningar. Huvudkontoret ligger i centrala Malmö men kundkretsen sträcker sig över hela Sverige.
Läs mer om oss på: www.invoice.se