Ny kollega: Alexander Roos

Tre snabba frågor till vår nya kollega Alexander Roos!

Invoice Group utökar säljstyrkan ytterligare med Alexander Roos som först kom in som praktiktant på Invoice Finance för ca 1 år sedan. Efter 10 veckors praktik fortsatte han att arbeta hos oss vid sidan om sina studier på IHM Business School. Nu börjar hans examensdag att närma sig och vi kan glatt meddela att Alexander har valt att börja heltid hos oss som säljare direkt efter examen.

Vi kör 3 snabba frågor med Alexander Roos.

Varför valde du att stanna på Invoice efter dina studier?

Efter 10 veckors praktik på Invoice kände jag att det var en spännande arbetsplats med flertalet utmanande arbetsuppgifter. Jag har tidigare jobbat med försäljning men detta är helt nytt för mig och därför en stor utmaning som jag ser fram emot att ta mig an!

Självklart gjorde mina oerhört trevliga kollegor valet enkelt – Invoice Finance it is!

Vad tror/hoppas du kunna bidra med på Invoice?

Jag tror att blandningen av mina tidigare erfarenheter blandat med teorin från studierna kan bidra med en hel del. Jag tar på mig den kreativa hatten och försöker hela tiden hitta nya sätt och lösningar på problem, vilket brukar fungera bra!

Tre saker du inte klarar dig utan?

Min mobiltelefon, mina löprundor i Pildammsparken och mitt morgonkaffe!

 

Vi tackar Alexander och ser fram emot att ha honom på plats på heltid!