Låt fakturorna ingå i er grafiska profil

Som företagare är det viktigt att profilera sig på rätt sätt. Oberoende av om företaget befinner sig i en kraftigt konkurranssatt marknad eller inte är det alltid en fördel med en grafisk profil som skapar en heltäckande identitet och trygghet hos kunder. Den grafiska profileringen ska helst av allt utföras konsekvensenligt där all visuell kontakt med omgivningen skapar en tråd av igenkänning.

Logotypen är ett av dessa visuella element som kan hjälpa företaget att backa upp den grafiska profilen och skapa en tydlig identitet. Vi på Invoice Finance ser titt som tätt företag som missar att ha med logotypen vid fakturering trots att det är en viktig del av den totala köpupplevelsen. Även om man använder sig av en extern faktureringspartner är fakturering ett gyllene tillfälle att sätta sin personliga prägel genom att ”stämpla” fakturan med sin logotyp.

Vi på Invoice Finance rekommenderar därför alla att märka sina fakturor med sin senaste uppdaterade och högupplösta logotyp.

Så gör ni för att lägga in er logotyp på fakturorna:

paint nyhetLogga in på ert konto i vår fakturaportal Invoice Online och klicka er vidare under ”Inställningar” överst i menyraden. Där väljer ni sedan ”Fakturainställningar”. Klicka därefter på ”Ladda upp ny logga” och välj en högupplöst logotyp. Denna hamnar sedan överst i det vänstra hörnet på fakturorna.

Ni får såklart även maila er logotyp till info@invoice.se så lägger vi in logotypen till er.

Voilà, ni skickar nu ut fakturor som stödjer er grafiska profil!