Lär känna Shawn – vår stjärna i kundtjänst!

När du kontaktar oss på Invoice Finance kan du stöta på Shawn i andra änden av luren. Här får du lära känna en av våra superhjältar som ser till att du får all hjälp som du behöver.

Vi på Invoice Finance strävar efter att leverera kundservice i världsklass och de som ska se till att det blir så är våra stjärnor som arbetar i  kundtjänst. De jobbar hårt för att du som kund ska få hjälp med allt som du behöver.

En av våra medarbetare i kundtjänst är Shawn, en 20-årig Malmökille som jobbat på Invoice Finance i snart ett år. Hans roll har utvecklats under det här intensiva året och nu är han del av vår kundtjänst och hjälper våra kunder med alla frågor, små som stora. Med andra ord, en viktig kugge i företaget.

—  Jag känner att jag utvecklats mycket som person under det här året och jag tycker väldigt mycket om att hjälpa kunderna med sina problem, berättar Shawn.
Han berättar också att han även uppskattar den personliga kontakten som han skapar med kunderna.
— Man får snacka med många människor dagligen, men det händer att många återkommer flera gånger och då kan man få en lite mer nära kontakt. Det tycker jag är väldigt roligt! Men det bästa är när man får hjälpa en missnöjd kund att bli nöjd. Det passar mig bra att hitta lösningar på problem som kan uppstå.

När Shawn inte jobbar ägnar han sig åt att träna. Han tycker också om att laga mat.

Har du någon paradrätt?
— Jag brukar göra en riktigt god ädelostpasta, den blir alltid bra.
Har du något speciellt knep för att den ska bli så god?
— Mycket kärlek!

Vi på Invoice Finance har arbetat med fakturaköp under många år. Bland våra uppdragsgivare finns företag inom de flesta branscher, företag som vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Vill du veta mer om oss och hur vi kan bistå ditt företag är du välkommen att kontakta oss!