Johan Lindberg utökar sin roll som VD även i dotterbolaget Billmate

För drygt ett år sedan lämnade Johan Lindberg över posten som VD på Billmate för att fokusera på VD-rollen i moderbolaget Invoice Finance. I samband med att Invoice Finance samordnar sina nyckelfunktioner med dotterbolaget Billmate tar han åter igen plats som VD på Billmate samtidigt som han behåller sin roll som VD på Invoice Finance.

 

– Som initiativtagare och en av grundarna ligger såklart Billmate mig varmt om hjärtat. Vi har haft utmanande, roliga och framgångsrika år hittills men nu är det dags för nästa nivå. Vi ska accelerera vår tillväxtresa och dessutom både spetsa och bredda vårt kunderbjudande. Jag är väldigt optimistiskt och ser fram emot att axla VD-rollen igen, förklarar Johan Lindberg, numera VD för både Invoice Finance och Billmate.

 

Om Billmate

Billmate kom till världen 2012, för att möta den nordiska marknadens efterfrågan på smidiga, säkra och heltäckande betallösningar. Företagets vision är att erbjuda flexibla och kundnära betallösningar för all slags handel.

Billmate strävar dessutom efter att ha branschens bästa kundservice, vilket innebär ett stort engagemang samt ständig proaktivitet och tillgänglighet från företagets sida. Ingen kund är för liten eller för stor för Billmate och grundinställningen är att erbjuda den rätta lösningen för varje kunds behov.

Tekniken bakom Billmates betallösning har utvecklats i samverkan med utvecklingsbolaget Combain Mobile AB. Billmate fortsätter ständigt utvecklingen av sina betallösningar i nära samarbete med kunder och användare.

Huvudkontoret finns i Malmö och Billmate kan med hjälp av ägarbolagets erfarenhet, kompetens och plattformar erbjuda sina kunder bättre likviditet, minska deras kreditrisker och spara dem tid.

Ta mig till Billmates hemsida.