Vill du vara en del av ett expansivt finansbolag med goda utvecklings- och karriärsmöjligheter i centrala Malmö? I så fall är du välkommen att skicka in din spontansökning genom formuläret nedan.

 

Namn

Telefon

Email

Position (obligatoriskt)

Motivation
Vad är din motivation till att söka denna position?

Länk till din Linkedin-profil, Twitter, Facebook eller personliga hemsida.

Bilagor

 

Invoice Finance är ett snabbväxande och dynamiskt företag på stark frammarsch på den Svenska finansmarknaden. Ambitionen är att Invoice Finance ska vara den ledande finansiella organisationen inom finansiering och administration av kundfordringar, och vi når dit genom god kvalitet och effektiva lösningar för kunden.

 

Att jobba på Invoice Finance

Vår personal är vår största tillgång, och vi är måna om att ge dem de allra bästa förutsättningarna för att växa och lyckas. Genom att samarbeta och stötta varandra skapar vi tillsammans branschens bästa lösningar för kunden. Vi har samlat en bred kompetens inom flera olika områden. Några av yrkesgrupperna som finns representerade hos oss är bland annat datatekniker, systemutvecklare, säljare, kundtjänstmedarbetare, ekonomer och marknadsförare.

Lediga tjänster

Vi har för närvarande inga lediga tjänster ute.

Spontanansökan

Om vi inte har lediga tjänster ute som passar dig är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Vi är alltid intresserade av drivna och ambitiösa personer som delar Invoice-gruppens värderingar, mål och passion.