Invoice-gruppen växer och flyttar till nya lokaler

Invoice-gruppen bestående av Invoice Finance samt dotterbolagen Billmate och Invoice Inkasso flyttar till nya lokaler i januari 2017. Gruppen är i en extremt expansiv fas och efter bara 1,5 år på Gustav Adolfs Torg går nu flyttlasset till betydligt större lokaler med havsutsikt på Skeppsbron i Malmö.

– “Vi växer kraftigt och vill att våra lokaler blir en naturlig samlingsplats för anställda, kunder och partners. Alla ska känna sig välkomna och hemma i våra nya lokaler. Läget med närheten till Centralstationen är perfekt”,  säger Johan Lindberg, VD på Invoice Finance.

Skeppsbron tillhör Inre Hamnen som är ett delområde i stadsdelen Centrum. På 2 minuter går man till Malmö Centralstation och på bara några minuters ytterligare gångavstånd ligger Stortorget. De stora genomfartslederna nås enkelt med bil. Stadsdelen växer snabbt och närheten till Malmö Högskola gör området livligt.

– “Vi ser flytten som ett naturligt steg i vår utveckling för att möta marknadens och medarbetarnas behov i dag och i morgon. Lokalerna främjar ett modernt, effektivt arbetssätt med transparens och kommunikation som en självklar del av verksamheten. Att samla alla bolag i gruppen under samma tak och fortsätta föra ett nära samarbete och dra fördel av varandras styrkor för att ge våra kunder bästa möjliga service var en självklarhet”, säger gruppens CFO Erik Malmgren.

 

Om Invoice Finance AB

Invoice Finance AB bedriver finansiella tjänster åt företag inom fakturaköpfakturaservicefakturabelåning och factoring. I koncernen där Invoice Finance AB är moderbolag ingår även dotterbolaget Invoice Inkasso AB som bedriver inkasso, samt dotterbolaget Billmate AB som erbjuder prisvärda och kompletta betallösningar för e-handlare.