Invoice Group söker timanställda till kundtjänst

Vi söker nu ett antal kundservicemedarbetare till vår pool för timanställda.

Vi söker nu ett par stycken timanställda till att vara en del av vår pool för timanställda. Vi kommer garantera ett visst antal timmar per månad och att man får god beläggning vid semestertider. Vi söker dig som är intresserad av att dryga ut t.ex. studentkassan genom att arbeta enligt ett satt timschema, hoppa in vid behov, samt täcka upp i semestertider.

Vi värdesätter en proaktiv och prestigelös attityd. Vi brinner för tillväxt och våra kunders affärer, därmed tycker vi det är viktigt med en nyfiken inställning för hur man löser kundernas utmaningar på bästa sätt. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stora möjligheter till påverkan och utveckling.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Om Invoice Group

Invoice Group är samlingsnamnet för bolagen; Billmate, Invoice Finance, och Invoice Inkasso. Bolagen erbjuder flexibla och kundfokuserade fakturerings- och betallösningar och sitter tillsammans i nya lokaler på Skeppsbron i Malmö.

Vår personal är vår största tillgång, och vi är måna om att ge dem de allra bästa förutsättningarna för att växa och lyckas. Genom att samarbeta och stötta varandra skapar vi tillsammans branschens bästa lösningar för kunden. 

Vi har samlat en bred kompetens inom flera olika områden. Några av yrkesgrupperna som finns representerade hos oss är bland annat kredithandläggare, datatekniker, systemutvecklare, säljare, kundtjänstmedarbetare, ekonomer och marknadsförare.