Invoice Finance utsedd till ett av Sveriges Gasellföretag 2017

Dagens industri utser varje år de aktiebolag som är snabbast växande i Sverige. I dagarna fick vi beskedet att Invoice Finance är ett av dessa företag 2017.

Det innebär enormt mycket för oss och vi vill rikta ett stort tack till våra kollegor som dagligen gjort ett fantastiskt arbete, men framförallt vill vi tacka våra modiga kunder. Utan er hade detta inte varit möjligt.

“Vi är oerhört stolta och glada att kunna titulera oss som ett Gasellföretag 2017. Vi har haft en oerhört fin tillväxtkurva och jag är övertygad om att detta bara är början.

Dagligen hjälper vi våra kunder att få rätt förutsättningar för att växa genom att erbjuda dem bättre likviditet och administrativ avlastning. Det är även ett kvitto på att hårt jobb lönar sig.

Jag vill passa på att tacka alla underbara medarbetare som varit med på denna resa och inte minst våra härliga kunder som hela tiden utmanar och sporrar oss till att bli bättre. Utan våra kunder hade detta inte varit möjligt.”

– Johan Lindberg, VD, Invoice Finance

Syftet med Di Gasell är att stödja och uppmuntra svenskt näringsliv och företag som vågar satsa på tillväxt. Kriterierna är hårda och knappt 0,5 procent av Sveriges aktiebolag utses till gasellföretag vilket gör oss på Invoice Finance oerhört tacksamma och glada.