Invoice Finance utökar och öppnar kontor i Växjö

Invoice Finance är på stark frammarsch på den svenska finansmarknaden. Ambitionen är att Invoice Finance ska vara den ledande finansiella organisationen inom finansiering och administration av kundfordringar. Invoice Finance är redan starka i Malmö-regionen och växer nu vidare, region för region.

Som ett led i den kommande satsningen öppnar Invoice Finance nu ett säljkontor i Växjö. Kontoret öppnar den 1 mars och kommer att finnas i det nybyggda “flaggskeppet” World Trade Center som är en naturlig mötesplats för företagen i staden.

– “Växjö med omnejd är en region i stark tillväxt och med ett mycket positivt företagsklimat. Att etablera en starkare närvaro i detta område ska bli väldigt spännande och jag är övertygad om att vårt sätt med att jobba nära kunderna passar bra i regionen”, säger Johan Lindberg, VD på Invoice Finance.

Fram tills för några år sedan har det främst varit företag i Malmö-regionen och resten av Skåne som har anlitat Invoice Finance för att förbättra sin likviditet och underlätta administrationen. Men kundkretsen har växt kraftigt de senaste åren och kunderna finns nu representerade i hela landet.

– “Vi är det personliga valet så närheten till kunderna är väldigt viktigt. Växjö blir vårt första externa säljkontor med egen personal och vi kommer se till att höras och synas. Vi vill hinna träffa så många företag vi bara kan i regionen under året. Gratis luncher utlovas! Fungerar denna satsning som vi tror och hoppas kommer vi öppna fler säljkontor inom kort”, säger Daniel Lindh, Försäljningschef på Invoice Finance.

I samband med öppningen i Växjö söker vi nu en regionansvarig säljare till vårt nya kontor där. Läs mer om tjänsten här.

Om Invoice Finance AB

Invoice Finance AB bedriver finansiella tjänster åt företag inom fakturaköpfakturaservicefakturabelåning och factoring. I koncernen där Invoice Finance AB är moderbolag ingår även dotterbolaget Invoice Inkasso AB som bedriver inkasso, samt dotterbolaget Billmate AB som erbjuder prisvärda och kompletta betallösningar för e-handlare.