Invoice Finance tillsätter regionsansvarig säljare i Växjö!

Vi välkomnar Fredrik Lindvall – regionsansvarig säljare i Växjö!

 
1:a mars slogs äntligen dörrarna upp för vårt nya kontor i Växjö där Fredrik Lindvall kommer att sitta som regionsansvarig säljare.

Fredrik har under sin 16-åriga tid inom kontanthanteringsbranschen arbetat som arbetsledare, kontorschef och regionschef. Han har erfarenhet av att ta fram riskanalyser samt ansvara för personal och nya kunder. Fredrik har i sitt arbete främst varit verksam i Småland och Blekinge och eftersom han själv är från Växjö har han lyckats bygga upp en gedigen lokalkännedom och ett brett nätverk.

För att kicka igång Fredriks nya och spännande utmaning som regionsansvarig på Invoice Finance ställde vi honom följande frågor:

Fredrik_LindvallVar i Växjö ligger vårt kontor?

Det nya kontoret ligger i det nybyggda flaggskeppet World Trade Center i södra stationsområdet. Vi har haft samma tänk som för kontoret i Malmö, att det ska vara lättillgängligt, ligga centralt samt fungera som en naturlig mötesplats. Det tycker jag verkligen att vi har lyckats med. Några av Sverige största företag sitter i kontorsbyggnaden och Centralstationen ligger tvärs över gatan.

Varför är just Växjö intressant för Invoice Finance?

Smålänningar är historiskt sätt kända för sin påhittighet, företagsamhet och entreprenörsanda. Det är en region i expansion med gott om potentiella företag som kan tänkas vilja lägga sin tid på att utveckla sina företag istället för att vänta på likvida medel och dra i den administrativa delen. Det är den servicen vi vill kunna bistå med, att på ett personligt, tydligt och enkelt sätt frigöra tid för företagen genom fakturaköp, fakturaservice och inkasso.

Vad är det som driver dig i ditt arbete?

Att träffa nya människor via personliga möten, att ge kundservice utöver förväntan och vårda relationer.

Vad gör du helst på fritiden?

Fritiden går mest till att följa och stödja barnens idrottsintressen, och när vädret och tiden tillåter blir det en och annan golfrunda.

Vi hälsar Fredrik välkommen och hoppas att han kommer att trivas på Invoice Finance!

Vill du komma i kontakt med Fredrik hittar du hans kontaktuppgifter nedan:

Fredrik Lindvall
Södra Järnvägsgatan 4A
352 29 Växjö
Växel: +46 470-529 530
Mobil: +46 769-47 91 91
fredrik.lindvall@invoice.se