Invoice Finance söker nu en säljare till kontoret i Malmö!

Verksamhetsbeskrivning 
Organisations-/företagsbeskrivning:
Verksamheten startades 2004 av Anders Rönngard, Margreth Sullivan, Sten K Johnson och Per Lindblad. Delägarna Sten och Per bidrog med sina erfarenheter, Margreth hade ansvar för försäljningen och Anders tog sig an rollen som verkställande direktör. Till en början var affärsidén att endast tillhandahålla korta krediter till företag med fakturor som säkerhet. Denna affärsidé har under 10 år utvecklats till att även innehålla anpassade lösningar inom inkassohantering. Idag omsätter företaget närmare en halv miljard kronor och har fortfarande en stark finansiell ställning såväl bolag som ägare.
Johan Lindberg, som är nuvarande VD, startade sin karriär på Invoice Finance för fyra år sedan som verksamhetschef. Under 2013 tog han initiativet till att starta upp dotterbolaget Billmate AB som genom sin tjänst erbjuder betallösningar för e-handel. Idag är Johan VD för båda bolagen och Björn Bergentoft har intagit rollen som ordförande i styrelsen.
Företagets säte är och har alltid varit Malmö med en kundkrets som sträcker sig över hela Sverige. I takt med att företaget expanderat har både den finansiella styrkan vuxit och personalstyrkan ökat från tre till tio engagerade medarbetare. Personalens mångåriga erfarenheter från olika branscher kombinerat med sunda interna rutiner gör att vi kan fortsätta växa men samtidigt behålla hög kvalitet.

Arbetsuppgifter 
Är du energirik och ansvarsfull? Har du ett genuint intresse för försäljning? Vill du bli en del av ett expansivt bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan vi ha nästa uppdrag för dig! Invoice Finance söker nu, en säljare med framåtanda till vårt kontor i Malmö.
Du arbetar kontorstider på kontor i centrala Malmö. Du arbetar som Säljare tillsammans med ett team av kollegor – här får du chansen att bli en viktig pusselbit i ett starkt säljteam.

Utbildning/Erfarenhet 
För att lyckas i rollen som säljare har du minst en gymnasieutbildning och goda kunskaper i såväl svenska som engelska (i både tal och skrift). Du har givetvis även goda kunskaper i Office-paketet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom verksamheten.

Vi söker dig med en stark drivkraft och en stor social kompetens. Du är uthållig och målinriktad och trivs med att jobba mot uppsatta högt mål. Du har lätt för att skapa förtroende och är en stjärna på relationsskapande. Som person är du initiativrik, tydlig, kommunikativ och vågar ta beslut. Du är påläst, trygg i din roll och delar gärna med dig av dina erfarenheter. Det är viktigt att du trivs när det är ett högt tempo och att du kan arbeta självständigt.

Låter det här som du? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag!
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Invoice Finance AB
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Fast månads-, vecko- eller timlön

Sista ansökningsdag: 2015-12-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt via mail till: daniel.lindh@invoice.se