Invoice Finance söker hungrig och prestigelös innesäljare

Är du en tävlingsinriktad teamplayer som går igång på mycket kundkontakt? Vill du jobba i en miljö där man har högt i tak och stort fokus på försäljning? Då är detta jobbet för dig!

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har telefonvana och känner dig trygg med att jobba över telefon. Att få jobba med branschens attraktivaste tjänster ser du som ett privilegium. Du är orädd i din approach och prestigelös i ditt sätt att agera, detta är mycket viktigt eftersom stort fokus ligger på långsiktiga samarbeten med kunderna.

Du är en ”hunter” ut i fingerspetsarna och har inga som helst problem med att kavla upp ärmarna och anamma ”learning by doing”. Samtidigt klarar du av att ta ansvar och hanterar konceptet frihet under ansvar. Du är stationerad på kontoret som ligger i Malmö och de flesta kundkontakterna tas över telefon, men du får självklart även besöka kunder i närområdet.

 

Egenskaper

  • Du har erfarenhet av att sälja över telefon & vill nu ta nästa steg i din karriär.
  • Du är en målmedveten och prestigelös ”hunter”.
  • Du gillar högt tempo och att få arbeta med marknadens attraktivaste tjänster.
  • Du är ambitiös och satsar långsiktigt.
  • Du är seriös och tar ansvar för din egen försäljning.

 

Villkor

Du arbetar vanliga kontorstider, dvs mån-fre 08:00-17:00 med viss möjlighet till flex. Du får naturligtvis utbildning i alla tjänster som företaget erbjuder. Initialt erbjuder man fast lön + aktivitetsbonus, provision kommer i ett senare skede när du är varm i kläderna. Vid fast anställning tillkommer även andra förmåner såsom tjänstebil och friskvårdsbidrag mm.

Rekryteringen sker i samarbete med Worq. Se hela annonsen och ansök här.