Invoice Finance Padel Open 2017

Invoice Finance bjuder in kunder och samarbetspartners till padelturnering och buffé fredagen den 27:e januari 2017. Välkomna att spela padel tillsammans med oss på Invoice Finance och andra företag. Turneringen pågår mellan 14:00 – 15:40 och därefter blir det prisutdelning, mingel och buffé på padelklubben.

Turneringen vänder sig både till de som testar padel för första gången och till de som spelat tidigare. Vi startar med en regelgenomgång av en instruktör. Rack och bollar finns att låna på plats.

Datum: 27 januari 2017
Tid: 13:45 – 18:00
Plats: Malmö padelcenter (Södra Bulltoftavägen 51, Malmö)

Anmälan

Anmäl er genom att fylla i formuläret eller skicka ett mail till info@invoice.se med företagsnamn och namnen på de som ska spela, ange Padel i ämnesraden.

Anmäl max 2 personer per företag. Anmäl er senast den 15 dec 2016.

Obs! Begränsat antal platser. Kunder har förtur och de som får plats meddelas med mer info den 20 dec.

Kort om padel
Padel är en enkel racketsport att spela och förklaras bäst som en mix av tennis och squash. Banan är 10m x 20m och omringad av 3 meter höga glasväggar som får användas vid spel. Mitten av banan delas av med ett nät och man spelar alltid dubbel.

Välkomna!

 

Om Invoice Finance AB

Invoice Finance AB bedriver finansiella tjänster åt företag inom fakturaköp, fakturaservice, fakturabelåning och factoring. I koncernen där Invoice Finance AB är moderbolag ingår även dotterbolaget Invoice Inkasso AB som bedriver inkasso, samt dotterbolaget Billmate AB som erbjuder prisvärda och kompletta betallösningar för e-handlare.