Importera dina fakturor snabbt och enkelt från

Fortnox

till

Invoice Finance

! Sälj enstaka eller alla fakturor till oss och få pengarna direkt!

Integrationen är busenkel. Bara kontakta oss så hjälper vi er igång eller berättar mer om fördelarna med att sälja sina fakturor till Invoice Finance!

Kom igång Till Invoice.se

Fortnox + Invoice Finance AB =

Invoice Finance AB Molnbaserat
Molnbaserat
Invoice Finance AB Importera med 1 klick
Importera med 1 klick
Invoice Finance AB Importera dygnet runt
Importera dygnet runt
Invoice Finance AB Gratis importering
Gratis importering
Läs mer

Om fortnox med Invoice Finance AB

Invoice Finance är den personliga fakturapartnern som erbjuder finansiella tjänster åt företag inom fakturaköp, fakturaservice och inkasso. Du som kund får snabba utbetalningar, administrativ avlastning och du slipper kreditrisken. Oavsett om du väljer fakturaköp eller fakturaservice vårdar vi dina kundrelationer och hjälper dig att skapa likviditet och förbättra kassaflödet.

Kopplingen är en skräddarsydd integration mellan Fortnox och vår fakturaportal Invoice Online som gör det möjligt för dig att hämta dina registrerade fakturor direkt från Fortnox.

Att använda Invoice Finance AB innebär

Så fungerar kopplingen med Fortnox
Genom Invoice Online importerar du dina färdiga fakturor och det enda du behöver göra för att detta ska vara möjligt är att lägga till Invoice Finance som Integratör i Fortnox för att få fram en API-kod. API-koden anger du sedan i Invoice Online genom att begära token och spara koden där.

Därefter kan du snabbt och enkelt importera fakturor till vår fakturaportal Invoice Online när det passar dig. Kontakta gärna oss på info@invoice.se så guidar vi dig igenom processen.

Snabbinfo om


Invoice Finance AB


Invoice Finance bedriver finansiella tjänster åt företag inom fakturabelåning, fakturaköp och inkassohantering med marknadens högsta kvalitet och bästa villkor.