En lyckad helkväll på Jägersro Travbana!

Den 18:e oktober bjöd Invoice Finance både kunder och partners till en gemensam helkväll på Jägersro Travbana. Stort tack till alla som deltog!

 

Kvällen bjöd på mingel, stallbacksvisning, god mat och dryck samt massor av travspel.

 

Den nyblivna världsmästaren inom trav, Christoffer Eriksson, kom på besök och berättade om sin största seger i karriären, VM-loppet på Yonkers Raceway i USA, där han tillsammans med hästen Twister Bi lyckades ta hem storvinsten.

 

Spelexperten Anders Nilsson, som har stenkoll på alla hästar, kuskar och förutsättningar, brände av tipsen i en rasande fart så det gällde att hänga med. Det var nog en hel del av gästerna som satte några fina spel med hjälp av hans tips.

 

Gästerna delades upp i fyra lag där varje lag spelade var sin V86:a med blandat resultat. Lag 1 hade hela 7 rätt och lyckades kamma hem en riktigt fin vinst på drygt 13 000 kr*.

 

I slutändan var vi alla vinnare och kunde avsluta kvällen mätta, belåtna och med många fina minnen och nya bekantskaper.

 

*Vinnarna i lag 1 som hann avvika innan kvällen slutade kan hämta sin del av vinsten på Invoice Finance Malmökontor och samtidigt få en god kopp kaffe. Kontakta Daniel Lindh.

IMG_9252

IMG_9264

IMG_9255