faktura_mini-blue2

Faktura

delbetalning_mini-blue2

Delbetalning

ccard_mini-blue2

Kortbetalning

bank-pass_mini-blue2

Direktbetalning

swish vit

E-handel

E-handeln växer sig allt starkare i Sverige för varje år som går. Samtidigt som allt fler väljer att handla på nätet, har även ett behov av smidiga och säkra betallösningar för e-handel skapats. De som handlar på nätet vill ha flera betalningsalternativ, och genom en extern betalleverantör ökar tilliten för att betala över nätet ytterligare. Under en tid har flera aktörer med betallösningar etablerat sig på marknaden, men fortfarande har ett behov av en mer smidig och användarvänlig betallösning funnits kvar. Bolaget Billmate AB bildades år 2012 och tillsammans med Invoice Finance och Combain Mobile började planeringen och utvecklandet av en ny betallösning för att möta marknadens krav och behov – Billmate.

Billmate AB, med säte i Malmö, ägs och drivs av finansbolaget Invoice Finance AB och teknik- och utvecklingsbolaget Combain Mobile AB. Genom ägarbolagens erfarenhet och kompetens har man tillsammans kunnat utveckla Billmate, en oerhört användarvänlig och säker betallösning för Nordiska webbutiker. Den officiella lanseringen av betallösningen Billmate ägde rum under hösten 2013. En handfull e-handlare fick under ett tidigt skede i utvecklingsprocessen vara med och påverka Billmates funktioner, och deras synpunkter blev oerhört värdefulla i utvecklandet och bidrog till att Billmate idag fungerar utmärkt både för den större och den mindre webbutiken. Visionen med Billmate är att alla e-handlare ska ha råd med en heltäckande betallösning. Ingen kund är för stor eller för liten för Billmate.

Billmate är en heltäckande betallösning som möjliggör för nordiska webbutiker att erbjuda sina kunder smidig och säker betalning med faktura, delbetalning, kort och bank. Något som är unikt hos Billmate är att du som kund har möjlighet att välja mellan två alternativ, beroende på vad som passar just din verksamhet och era behov bäst; fakturaköp och fakturaservice. Fakturaköp innebär att kunderna får hem sina varor i lugn och ro och först därefter betalar fakturan. Billmate tar hela kreditrisken och betalar ut pengarna till webbutiken dagen efter leverans till kunden.

För kunderna fungerar Fakturaservice på samma sätt som Fakturaköp. Det som skiljer metoderna åt är att med Fakturaservice tar Billmate ingen kreditrisk, det gör webbutiken.

 

Billmate finns idag tillgängligt för de flesta OpenSource-plattformarna, samt en handfull hyrlösningar. Vi arbetar ständigt för att hitta nya lösningar och förbättringar, och göra Billmate tillgänglig som betallösning för fler webbutiker. Det finns flera anledningar till att välja Billmate som betallösning i din webbutik;

✓ Inga start- eller månadskostnader: Du betalar endast när du faktiskt säljer i din webbutik!

✓ Inga bindningstider: Är du inte nöjd med Billmate, kan du när du vill avbryta samarbetet.

✓ Snabba utbetalningar: Till skillnad från många andra aktörer på marknaden, får du dina pengar utbetalt varje vecka.

En enormt engagerad support: Vi finns tillgängliga för dig på telefon vardagar mellan 8 och 17, och du kan när som helst på dygnet kontakta oss på mail eller genom våra kanaler på sociala medier.

Ingen fråga är för liten eller för stor!