Därför väljer Pressa att arbeta med Invoice Finance

Pressa är plattformen som förenklar IT-inköp för alla företag. Här berättar Andreas Jakubowicz om den nya jämförelsetjänsten och vad som gjorde att han återigen valde att arbeta med Invoice Finance.

Pressa är ett nystartat företag som Andreas Jakubowicz beskriver som ett Offerta för IT-produkter.
— Vi är ett b2b-företag som förenklar IT-inköp. Vi har samlat in olika leverantörer som företag och organisationer får offerter ifrån.
Pressa är en unik aktör i sitt slag. Det finns en mängd olika nätbutiker och IT-leverantörer på marknaden, men det som särskiljer Pressa är att de genom sin tjänst samlar Sveriges ledande IT-leverantörer på ett och samma ställe. Att scrolla sig genom internet för att få veta bästa priset är tidskrävande, och det är här som Pressa kommer in i bilden.
— Man lägger in en förfrågan och får då in offerter från olika leverantörer och kan då välja bland dem. Men man binder sig inte till något.
Trots att de är relativt nystartade rullar företaget på.
—  Så här i början har vi mest riktat in oss på leverantörerna, men de första transaktionerna har precis börjat rulla in. Alla tycker det är superenkelt och tjänsten har blivit väl mottagen!

Valde återigen att arbeta med Invoice Finance

Andreas Jakubowicz är även en av grundarna av bemanningsföretaget Medlink och det var där som han kom i kontakt med Invoice Finance första gången. Nu när möjligheten dök upp valde han återigen att använda sig av Invoice Finances tjänster.
— Jag tycker att ni är väldigt lösningsorienterade och ni är lätta att samarbeta med. Jag fick en bra personlig kontakt och dök det upp problem såg ni till att lösa det, säger Andreas.

Daniel Lindh, försäljningschef på Invoice Finance, är glad över att Andreas Jakubowicz återigen valt Invoice Finance.
— Vi strävar alltid efter att leverera finansiella tjänster av hög kvalitet och ett kundnära bemötande. Att Andreas valt oss igen är ett gott betyg och vi är mycket stolta och glada över att ha fått förtroendet att hantera betalningarna.

 

Vi på Invoice Finance har arbetat med fakturaköp under många år. Bland våra uppdragsgivare finns företag inom de flesta branscher, företag som vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Vill du veta mer om oss och hur vi kan bistå ditt företag är du välkommen att kontakta oss!