Är du Invoice Finance nya medarbetare och CFO?

Vill du vara en del av ett expansivt finansbolag med goda utvecklingsmöjligheter i centrala Malmö? Är du driven och har en stark vilja att vara med och utveckla ett ungt växande bolag? Då är detta något för dig. Invoice Finance växer och söker nu en driven och ambitiös CFO.

Arbetsbeskrivning
I rollen som CFO ansvarar du för bolagens rapportering till VD och Styrelse och spelar en viktig roll i bolagens tillväxt, affärsutveckling och ekonomiska styrning. Du utformar och utvecklar arbetssätt, rutiner och riktlinjer tillsammans med ditt team och bland dina arbetsuppgifter kan nämnas:

  • Budgetering, uppföljning samt analyser
  • Rapportering till ledning, styrelse och ägare
  • Affärsutveckling
  • Verksamhetsstyrning
  • Kassaflödesanalyser
  • Övergripande ansvar för den löpande ekonomiska redovisningen, årsbokslut, deklarationer och årsredovisning
  • Personalansvar för 3 medarbetare

Vem söker vi?
Du är en utbildad civilekonom eller motsvarande med 5-10 års erfarenhet av både redovisning och controlling. Du är en välstrukturerad, proaktiv och självständig person som vågar agera på egen hand. Du är prestigelös och idérik och har lätt för att pendla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter.

För att lyckas i denna roll är du en utvecklingsinriktad och tydlig ledare. Vi söker dig som kan kombinera noggrannhet med affärsmässighet och har ett arbetssätt som passar i ett företag med starka tillväxtambitioner. Som person söker vi dig som har goda sociala färdigheter och har lätt för att samarbeta med olika människor. Du ser fördelarna med att få arbeta i ett entreprenörsdrivet kreativt företag med många energiska medarbetare.

Är du rätt person för den här spännande utmaningen? Varmt välkommen med din ansökan, du söker tjänsten här. Sista ansökningsdag är den 31 maj, men då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Per Cato, tel. 0733434776 eller per.cato@dfindfinance.se. I denna rekrytering samarbetar Invoice Finance med Dfind Finance. Din ansökan behandlas konfidentiellt.